Voksi City Åkpåse (Svart Black) 7043481702028

  • 789 antal i lager

s.kr2,196  s.kr1,986
Spara: 10% mindre

Qty:
Dagens föräldrar ställer höga krav på kvalitet och design. Voksi möter dessa krav med innovativa lösningar och åkpåsar framtagna med barnens behov i fokus. Voksi CITY kan, tack vare sin mittknäppning, öppnas upp helt och användas som lekmatta eller sittdyna. Tack vare smart placerad ficka har Du som förälder ett förvaringsutrymme för mobiltelefon eller nappar. Reflexer på åkpåsens framsida och undersida ger bra synlighet i trafiken under de mörka vinterdagarna.

Voksi CITY kan öppnas upp helt och användas som lekmatta eller sittdyna.

Unikt snörsystem
Åkpåsens huvuddel kan enkelt anpassas efter barnet tack vare ett funktionellt snörsystem. Detta system motverkar att varm luft sipprar ut och att kall luft kommer in. På så sätt hålls barnet behagligt varmt oavsett väder. I huvuddelen ligger en mjuk, tvättbar fleecefilt för högsta komfort.
Ökad isolering tack vare smart materialkombination
Åkpåsen är tillverkad i 90% dun och 10% fjäder. På så sätt bibehåller påsen sin spänst samtidigt som värmeisoleringen blir optimal. Kanalerna på åkpåsen är sydda i ett sick-sack mönster för att på så sätt förhindra att material fördelas ojämnt vid tvätt. Yttertyget är melerat och finns att få i flera färger.

 


Relaterade Produkter