Stokke Crusi och Trailz Liggdel Carry Cot (Svart Black melange) 7040352823011

  • 770 antal i lager

s.kr2,996  s.kr2,785
Spara: 7% mindre

Qty:
Liggdel till Stokke Crusi och Trailz barnvagn. Liggdelen fästes högt upp på barnvagnen vilket gör att barnet kommer närmare sin mamma och pappa. Rymlig och bekväm för barnet - längd 79,5 cm och bredd 73 cm. Hårt skal med textilklädsel gör att liggdelen skyddar barnet väl. Nederdelen har luftventilation vilket minimerar risken för fukt i botten av liggdelen. Mjukt invändigt foder.

Robusta bärhandtag för att man tryggt och säkert kan bära liggdelen. Ficka för förvaring av handtag för att förhindra att barnet fastnar/trasslar in sig i dem.

Multifunktionell sufflett; Visir för extra skydd från vind och ljust. Visiret kan antingen fällas bakåt eller tas bort helt med hjälp av ett blixtlås. Vattenavvisande solskydd. Valfri öppning för ventilering genom 30% av suffletten för att förhindra att barnet blir överhettat. Öppning skyddat av insektsnät.

Överdrag fordrat med skum för extra skydd. Avtagbart för temperaturreglering av barnets miljö samt för bättre tillgänglighet för barnet.

Mått 80 x 34cm
Innermått LxBxH 79,5 x 33 x 18 cm

För att använda barnvagnen som liggvagn till ett barn krävs att man köper denna liggdel samt ett chassi separat.

För att använda barnvagnen som liggvagn och sittvagn till ett barn krävs att man köper denna liggdel + chassi separat + huvudsits separat.

För att använda barnvagnen som liggvagn till ett barn samt extra säte till det äldre syskonbarnet krävs att man köper denna liggdel + chassi separat + syskonsits separat. Nu kan man använda barnvagnen som syskonvagn samtidigt som man använder vagnen som liggvagn till det mindre barnet. Det större barnet åker då i syskonsätet under liggdelen ovanför framhjulen i en fixerad bakåtvänd riktning.

För att använda barnvagnen som liggvagn och sittvagn till ett barn samt syskonvagn till två barn efter det att det lilla barnet vuxit ur liggdelen krävs att man köper denna liggdel + chassi separat + huvudsits separat + extra syskonsits separat. Nu går barnvagnen att använda dels som ligg- och sittvagn till ett barn samt liggvagn + syskonvagn (där det större åker i syskonsätet under liggdelen ovanför framhjulen i en fixerad bakåtvänd riktning samt syskonvagn där båda barnen kan åka i varsin sittdel.


Relaterade Produkter