Maxi-Cosi Pebble (Svart Triangle black) 8712930110989

  • 568 antal i lager

s.kr2,596  s.kr2,386
Spara: 8% mindre

Qty:
Maxi Cosi Pebble är ett modernt babyskydd från marknadsledande Maxi-Cosi. Pebble ger hög komfort och säkerhet och har en smidig bälteslösning som håller selen öppen när du sätter i eller ur barnet. Passar från nyfödd upp till ca. ett år (0-13 kg).

Maxi Cosi Pebble blev i Nov 2015 utsedd till Bäst i test av den oberoende siten bäst-i-test.se med kommentarer som "Maxi Cosi Pebble är ett med tanke på funktionerna mycket prisvärt babyskydd. Babyskydet är något tyngre än testets riktiga lättviktare men det tycker vi vägs upp av den fantastiska selen och andra detaljer som visar på hur väl genomarbetat Maxi Cosi Pebble är. Alla funktioner, pris och vikt sammantaget så blir  Maxi Cosi Pebble det babyskydd vi utser till bäst i test år 2015. + Genialiskt lättanvänd sele, rymlig sittyta, estetiskt tilltalande."

Maxi Cosi Pebble är babyskyddet som underlättar att ta i och ur barnet. Tack vare den "öppna" selen är det lättare att spänna fast barnet utan gråt. Maxi Cosi Pebble går utmärkt att fästa med bilens bälte eller med en basenhet för att enklare kunna klicka i och ur babyskyddet i bilen. Maxi Cosi Pebble går dessutom att använda tillsammans med ett stort antal barnvagnar.


Relaterade Produkter