Doomoo Basics Ergonomiskt Liggstöd 5400653404142

  • 653 antal i lager

s.kr700  s.kr490
Spara: 30% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Doomoo Basics Ergonomiskt Liggstöd 5400653404142
Doomoo Basics Ergonomiskt Liggstöd 5400653404142

Liggstödet från Doomoo Basics är utvecklat av specialister för att anpassa sig till barnets kroppsform och ge bästa möjliga liggposition. Barnet får en ergonomisk och reglerbar position som gynnar en trygg och behaglig sömn.

Doomoo Basics Ergonomiskt Liggstöd. Liggstödet är utvecklat av specialister för att anpassa sig till barnets kroppsform och ge bästa möjliga liggposition. Barnet får en ergonomisk och reglerbar position som gynnar trygg och behaglig sömn. De vadderade kanterna skapar ett tryggt ”babynest” kring barnet.

Det 7° sluttande underlaget gynnar matsmältning, hjälper mot reflux och andra andnings relaterade sjukdomar. Huvuddelen i liggstödet är av material som andas samt är av viscoelastiskt skum vilket förebygger all form av skallassymetrier. Överdelen är formad efter barnets huvud utan att fixera det, vilket ger rörelsefrihet för utveckling av nackmusklerna. Liggstödet har ett reglerbart band som håller barnet på plats, ger trygghetskänsla och är behagligt vid kolik samt orolig mage. Bandet kan regleras efter barnets storlek samt på underlaget. Liggstödet har ett reglerbart benstöd för att ge en ergonomisk benvinkel som spädbarn föredrar vid ryggläge.

Enligt forskning minskar risken för plötslig spädbarnsdöd vid ryggläge. Det ergonomiska liggstödet från delta baby är lämpligt att använda från födseln till ca 6mån. Den passar alla sovplatser; exempelvis barnvagn, vagga, babykorg eller spjälsäng. Material: Överdrag samt benstöd: 100 % polyester - Polyuretanskum.


Relaterade Produkter