Cybex Solution M-Fix Bältesstol -17 (Stardust Black) 4058511102900

  • 882 antal i lager

s.kr2,096  s.kr1,885
Spara: 10% mindre

Qty:
Cybex Solution M-Fix passar barn från tidigast 4 till 12 år (15-36kg) och ger optimal säkerhet för barnet. Patenterad teknik i nackstöd som förhindrar huvudet från att falla fram, justerbara extra sidoskydd (LSP System Plus) som tar upp krafterna tidigare vid en eventuell kollition. M-Fix fästs med isoFix som gör att stolen sitter stabilt och säkert i bilen men kan också användas i bilar utan isoFix fästen.

Som medlem i den framgångsrika Solution-serien har Solution M-fix ett patenterat lutande nackstöd som hindrar det farliga tippandet framåt av barnets huvud när det sover.

  • Patenterat lutande nackstöd
  • Individuellt justerbart linjärt sidokrockskydd (L.S.P.System Plus)
  • Optimerat ventilationssystem
  • Nackstöd höjdjusterbart i 12 lägen
  • ISOFIX Connect för mer säkerhet och stabilitet
  • Klädseln är avtagbar och tvättbar i 30 grader
  • Uppfyller det nya ECE R44 / 04 tillägg 7

 

Den allra viktigaste delen i Solution-seriernas säkerhetskoncept är CYBEX patenterade lutande nackstöd. På ett smart sätt hindrar det barnets huvud från att falla framåt till och med när barnet sover. Det individuellt justerbara linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System Plus) garanterar den högsta nivån av säkerhet och komfort. ISOFIX Connect System ökar dessutom bilbarnstolens stabilitet och säkerhet. Även kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

Det individuellt justerbara linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System Plus) absorberar energin från en stöt vid en eventuell olycka i ett mycket tidigt skede. Kraften i en sidokrock absorberas systematiskt av individuella justerbara sidoskydd så väl som av axel- och huvudskydden. Samtidigt absorberas kroppens kinetiska energi som orsakas av stöten genast och huvudet förs aktivt i ett säkert läge. L.S.P. skydden kan justeras individuellt för att passa bilens inredning.

Stolens vikt 5,8 kg


Relaterade Produkter