Concord Transformer XT (Beige Cool Beige) 8433228020796

  • 586 antal i lager

s.kr3,496  s.kr3,286
Spara: 6% mindre

Qty:
Concord Transformer XT är en mycket bekväm bilstol som bjuder på hög komfort för de längre resorna. Med en knapptryckning kan man ändra stolen till ett mer tillbakalutat läge och tack vare gashydraliken kan detta göras steglöst. Det samma gäller för stolens sidor och rygg som justeras med endast ett knapptryck. Concord Transformer XT har ISOfix armar och kan fästas vid ISOfix-fästen i bilen vilket gör att den sitter stabilt och säkert, men kan också i undantagsfall användas endast med bilens trepunktsbälte. Stolen har ett kraftigt huvudskydd som ger maximal säkerhet för huvudet vid sidokrockar. Stolen har också kraftiga sidoskydd som skyddar barnets inre organ vid sidokrock. Det inre skalet ger stolen lång livslängd. Bältesstol rekommenderas från tidigast 4 år. Godkänd från 15 - 36 kilo.

Transformer XT bjuder på utökad komfort för de lite längre resorna. Med en knapptryckning kan man ändra stolen till ett mer tillbakalutat läge tack vare gashydraliken kan detta göras steglöst.

Mått i minsta läget:
B48 x D47 x H69

Mått i högsta läget:
B55 x D47 x H82

 

Stolen ger med sitt kraftiga huvudskydd maximal säkerhet vid sidokrockar för barnets huvud. Dessutom har den ett bra sidoskydd vilket skyddar barnets ingre organ vid en kraftig sidokrock. Stolens kraftiga inre skal ger stolen lång livslängd samt mycket bra värden i samtliga krocktester som gjorts med stolen.

Passar barn mellan ca. 4-12 år.

Mått (i läget längst ner): 46x49x62 cm.
Mått (i läget högst upp): 46x55x82 cm.

 

Glöm inte köpa till:
- Sparkskydd för smutsiga skor
- Solskydd mot solens starka strålar
- Nackstöd för en ännu mer bekväm position


Relaterade Produkter