Concord Transformer X-BAG (Grå Graphite Grey) 8433228020901

  • 966 antal i lager

s.kr2,196  s.kr1,986
Spara: 10% mindre

Qty:
Concord Transformer X-Bag är en framåtvänd bilbarnstol som växer med barnet. Sidor och rygg justeras manuellt för bästa passform. Concord Transformer X-Bag kan fästas vid ISOfix-fästen i bilen vilket gör att den sitter stabilt och säkert. - finns inte isofix i bilen går det även bra att använda stolen utan isofix. Concord Transformer X-Bag har ett mycket bra skydd vid sidokollision, är inte lika kraftigt byggd som de större modellerna Transformer T och XT. Vi rekommenderar att barn åker bakåtvänt fram till minst 4 års ålder - varför denna framåtvända bilbarnstol lämpar sig bäst från 4 år till 12 års ålder.

Transformer X-Bag är byggd på den innovativa plattformen Transformer - som utvecklades för några år sedan och har blivit testvinnare runt om i Europa. X-Bag är en vidareutveckling av modellen CLICK och ersätter från och med modellprogrammet 2013 denna stol.

Bilbarnstolens skal är utformat av två väggar - Double Layer Impact Protection - och ger ett optimalt skydd vid sidokrock. Stolen är utrustade med Twinfix System - vilket gör att bilbarnstolen kan användas i bilar med eller utan iso-fix. Med en enkel knapptryckning reglerar man stolen höjd och bredd. Bältesstyraren låser automatiskt fast bilens bälte vilket gör det omöjligt att bältet används i fel position. Den mjuka sittdynan och tygets egenskaper gör att stolen är utformad för maximal komfort under färd för barnet. X-Bag har praktiska armstöd på sidorna.

Placeras bilbarnstolen i bilens framsäte och krockkudde finns - skall denna inaktiveras.

Tyget är avtagbart och tvättbart - 30 grader.

Tyget skall dropptorkas - EJ TUMLAS. Stolens vikt 7,7 kg.

Mått i minsta läget:
B48 x D47 x H69

Mått i högsta läget:
B55 x D47 x H82


Relaterade Produkter