BabyBjörn Matstol (Vit) 7317680670212

  • 632 antal i lager

s.kr2,076  s.kr1,865
Spara: 10% mindre

Qty:
Babybjörn matstol är bekväm, ergonomisk och säker.Den har en justerbar och avtagbar bricka samt ärkompakt och lätt att fälla ihop och ta med.Enkel att rengöra och passar barn från ca 6 månader till 3 års ålder.

Matstolen passar barn från ca 6 månader upp till 3 år och justeras enkelt allt eftersom ditt barn växer.
Babybjörn Matstol rekommenderas för barn som kan sitta själva, från cirka sex mån upp till cirka tre år (max 95 cm lång).

Babybjörn Matstol med unik säkerhetslösning - ditt barn ska inte kunna resa sig eller sätta upp fötterna på bordet och på så sätt tippa stolen bakåt. Säkerhet var vårt största fokus när vi utvecklade det öppningsbara bordet, som fungerar som en säker låsbygel. Ingen sele behövs och större syskon kan inte öppna låset.

Bra sittställning - Små barn sitter sällan bra i höga barnstolar. Därför designade vi Babybjörn Matstol med ett omslutande, svängt ryggstöd och ett justerbart bord som gör att ditt barn sitter upprätt och bekvämt. Matstolen passar barn från ca 6 månader ändå upp till tre år och justeras enkelt allt eftersom ditt barn växer.

Mindre kladd – För att minimera kladdet har vi utformat Babybjörn Matstol med släta ytor utan skrymslen, där mat kan samlas. Bordet sluter tätt mot barnets mage så att maten inte trillar ner i knät. Bordsbrickan kan lätt tas av och diskas för hand eller i diskmaskinen.

Tar liten plats i hopfällt läge – Matstolen är lätt att fälla ihop. I nedmonterat läge blir den endast 26 cm bred och kan då lätt ställas undan eller tas med på resan.

Babybjörn Matstol består av plast och lackerat stål.
Produkten är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Plasten är dessutom återvinningsbar.

Barnsäkra tvåstegslås håller barnet stadigt på plats och förhindrar också barn från att öppna och stänga matstolen och från att kunna fälla ihop den till transportläge.

Babybjörn Matstol uppfyller säkerhetskraven i EN14988:2006.

Vikt: 5 kg
Höjd i användarläge: 83 cm
Höjd/bredd/djup i transportläge: 50 x 44 x 25 cm

Material: Plast och lackerat stål

Matstolen levereras komplett och inga extra tillbehör behövs. Enkel montering av benen utan verktyg.


Relaterade Produkter