Baby Jogger City Elite Sittvagn (Beige Sand)

  • 946 antal i lager

s.kr5,191  s.kr4,980
Spara: 4% mindre

Qty:
Baby Jogger City Elite är en terrängvagn med punkteringsfria hjul spf 50+ i suffletten och svängbara framhjul.

City Elite har svart chassi och ny kvalité på klädseln. Baby Jogger Barnvagn City Elite har förstklassiga egenskaper och kvaliteter som gör det till den bästa åkturen runt kvarteret som kan erbjudas. Denna lyxiga all-terrängsvagn med svängbart framhjul kan skräddarsys från barnets födsel och långt framöver vilket gör att du kan vara säker på att ditt barn åker med komfort och stil från allra första dagen. 

City Elite kommer med förstklassig standardutrustning som vårt ett eget patenterade ”Quick Fold” system, en sits som kan fällas till ett nästan horisontellt läge, infällbart vindskydd och 12” bredmönstrade punkteringsfria däck. Justerbart handtag och en stor sufflett med fönster, sidoventilering och en föräldrakonsol med tre fack medföljer även som standard. Med dessa egenskaper av yppersta klass tillsammans med vår unika tillbehörsutrustning så lovar City Elite den mest komfortabla åkturen för din dybara last med oöverträffbar kvalitet och säkerhetsstandard.

Vadderat säte som kan fällas ner till fullt liggläge. Ventileringsnät när sitsen är i liggläge med infällbart vind- och regnskydd. Upphöjt fotstöd som ger extra bensupport för mindre barn.
Hand-manövrerad parkeringsbroms. Låsbara svänghjul fram med fjädring.
12” stora punkteringsfria bakhjul med ”quick-release” funktion och förseglade kullager. Stor sufflett som har 3 olika positioner, tittfönster och ventilationsnät med magnetisk lucka.
Justerbart handtag. Förvaringsfack bakom sätet. Förvaringskorgen tål 9 kg.
Säkerhetsrem för att hålla ihop vagnen när den är hopfälld.

Vikt 11,5kg
Viktkapacitet 34 kg


Relaterade Produkter